Home INFORMATIUS Peces Informatives Les muntanyes de Prades acolliran la 9a edició de l’Almogàver

Les muntanyes de Prades acolliran la 9a edició de l’Almogàver

SHARE

El dissabte 30 de març es celebrarà aquesta prova que forma part del Circuit Català de Caminades de Resistència 2019. És una cursa no competitiva organitzada per l’Associació d’Amics de les Muntanyes de Prades amb una distància de 55,5 km i 4120 metres de desnivell.

La sortida es farà des de Vilaplana a les 7 del matí amb les 22h com a punt màxim final, al mateix municipi. Així el trajecte enfilarà el Massís de les Muntanyes de Prades per tal donar a conèixer el territori, la diversitat del paisatge i la morfologia dels seus camis i pobles. Quelcom que és valorat pels seus participants. Es tracta d’un recorregut exigent i tècnic que emula l’esperit i la força dels antic almogàvers.

La prova recorrerà els principals termes municipals de l’altiplà, les seves muntanyes i les valls de Siurana, Glorieta i Brugent.

L’edició 2019 compta amb la col·laboració dels Ajuntaments de Vilaplana, Albiol, Mont-ral, Prades, La Febró i Capafonts i amb diverses entitats del territori. Les inscripcions a l’Almogàver 2019 es poden fer a través de la web de l’Associació d’Amics de les Muntanyes de Prades (www.AAMP.cat) o bé a través de la web de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (www.FEEC.cat) i tenen un preu de 30  (Federats) i 35 € (No Federats) fins al 28 de març.