Home INFORMATIUS BaixCampInfo #BaixCampInfo: Confiscacions i detencions per traficar amb marihuana al Baix Camp

#BaixCampInfo: Confiscacions i detencions per traficar amb marihuana al Baix Camp

SHARE

Desmantellada una plantació de 1.300 plantes de marihuana a Miami Platja. I per un altre banda a Vinyols i els Arcs, els Mossos han intervingut 40 quilos de cabdells de marihuana.

Miami Platja

També s’ha detingut el responsable de la plantació per un presumpte delicte de tràfic de drogues i frau del consum elèctric. Divendres passat la Guàrdia Civil de Tarragona i la Policia Local de Miami Platja va intervenir l’habitatge on hi va trobar 1.393 plantes de marihuana i diversos sistemes d’il·luminació, ventilació i control de la temperatura i humitat pel cultiu d’aquesta planta.

Vinyols i els Arcs

La policia ha detingut els dos inquilins del pis, per un presumpte delicte contra la salut pública. A més, dels 40 quilos de marihuana preparada per a la venda, al pis s’hi han trobat 420 euros en efectiu, 17 ventiladors, 40 làmpades halògenes i 45 transformadors.

Amb la celebració de la Tonyinada 2019, s’inauguraran el diumenge 19 de maig les XX Jornades de la Tonyina a l’Hospitalet de l’Infant. Els assistents a aquesta jornada gastronòmica, prevista a partir de les 11 hores, a la Plaça Catalunya, podran tastar les “tonyi-tapes” elaborades pels restauradors que prendran part en aquesta edició de les jornades, per un preu de 2 euros.

La ruta gastronòmica de la Ganxet Pintxo, torna una edició més però enguany amb la pujada a 3,5 euros i amb el modernisme com a base. El que no canvia és la tradicional foto de família, on els restaurants que participen en aquest esdeveniment s’apleguen a la plaça del Prim per fer-se una fotografia junts. La ruta de tapes de Reus es farà a partr de avui i fins al 26 de maig.

Prades celebrarà la Festa de la Farigola. Aquest cap de setmana arriba aquesta festa de més de 40 anys d’història. Amb la festa de la farigola tots els racons de la Vila Vermella es guarneixen d’ornaments florals. Un acte que recorda com tradicionalment, en aquestes dates, coincidint amb la sembra de patates de Prades, les dones es reunien a la plaça major per preparar feixos de farigola per assecar.