Home INFORMATIUS BaixCampInfo #BaixCampInfo: Deinguts per robar una cadira de rodes de l’Hospital Sant Joan...

#BaixCampInfo: Deinguts per robar una cadira de rodes de l’Hospital Sant Joan de Reus.

SHARE

20Els Mossos d’Esquadra van detenir la tarda de dissabte, 18 de maig, dos joves que havien robat una cadira de rodes de l’Hospital Sant Joan de Reus. Segons la seguretat del centre, les càmeres del centre hospitalari van enregistrar com dos joves estaven robant una cadira de rodes de l’hospital. Els fets van tenir lloc al voltant de les sis de la tarda.

 

Amb data 10 de gener les poblacions de la Taca d’Oli (Avis i Àvies de Catalunya per la Llibertat) van entregar a la Fiscalia de Tarragona un Manifest d’Autoinculpació amb 1.229 signatures. Davant la falta de resposta, el 6 de maig van presentar de nou un escrit a la fiscalia demanant resposta del Manifest. El 7 de maig la Fiscalia va respondre, dictaminant que:

Los hechos contenidos en los escritos de autoinculpación no constituyen delito alguno.

Un total de 5.391 persones han visitat aquest dissabte els 13 espais museístics i patrimonials que han participat a la segona edició de la ‘Nit dels Museus i del Patrimoni’, organitzada per les regidories de Cultura i Projecció de Ciutat de Reus i, enguany, amb la dansa com a una dels grans protagonistes amb motiu de la commemoració de l’Any Roseta Mauri. Els espais que s’han obert enguany per primer cop han estat un reclam per al públic, tant l’Estació Enològica La Casa del Vi i el Vermut, amb 415 visitants com el CIMIR Centre de la Imatge de Reus, amb 181 visitants.

El Reus compleix l’objectiu de la temporada i se situa segon a l’OK Lliga. Li arravata així el subcampionat al Liceo, a l’espera de disputar-se els dos últims partits de l’any esportiu. Els gallecs, rival dels roig-i-negres en aquesta jornada de lliga regular, han quedat fora de joc amb els gols de Joan Salvat, Cristian Rodríguez i Marc Julià.

La sisena edició de la marxa ciclista Polar Gran Fondo La Mussara ha tornat a omplir, aquest diumenge la ciutat de Reus i les carreteres de les Muntanyes de Prades amb 7.000 participants. A més d’aquests participants, entre els quals hi hem trobat els guanyadors del Tour de França Alberto Contador i Óscar Pereiro i el guanyador de la Vuelta Melcior Mauri.  L’organització de la Polar Gran Fondo, a confirmat que 12% de dones inscrites (més de 800), és la cursa d’aquestes característiques amb el nombre de participants femenines més elevat arreu de l’Estat espanyol.