Barrios i Iturria guanyadors de la Trail Poblet-Prades

La Poblet-Prades va portar uns 260 corredors a la Trail Nocturna. La cursa va durar prop de 2 hores pels més ràpids, on va destacar el corredor Eduard Barrios de Puigpelat que va trigar 1 hores i 50 minuts en fer el recorregut. En categoría femenina la guanyadora va ser la solivellenca Sílvia Iturria amb 2 hores i 28.

Els corredors que arribaven com a líders a la cursa van estar fora de les tres primeres posicions. El vilafranquí Jordi Solé va ser quart i la cambrilenca Pat Perpinyà va ser cinquena.

En categoría júnior, victòries per Marta Canela i Gerard Rovira, aquest últim va acabar en vuitena posició en la general en 2 hores i 2 minuts.

Des de l’organització es valora positivament la cursa i es preparen ja per la propera parada. Així ho explica Joan Carbonell, president de Naturetime Events.

La propera cita ara serà la Trail de Colldejou, quarta prova de la TrailSeries Kalenji Costa Daurada 2019 i tindrà lloc el proper diumenge 28 de juliol.