Bona imatge del Reus, malgrat la derrota davant l’Albacete

El Reus va caure derrotat aquest diumenge a l’Estadi Municipal, i ho va fer per 1 gol a 2 davant l’Albacete. Malgrat la derrota, el conjunt roig-i-negre va deixar, novament, una bona imatge durant el partit, i va estar molt a prop d’esgarrapar-li algun punt als manxecs que havien aconseguit posar un avantatge favorable de dos gols.

Bartolo va treure un onze gairebé calcat al que va aconseguir la victòria a Elx, amb només una novetat, l’entrada d’Àlex Carbonell en el lloc d’Alfred Planas. El Reus va sortir a la gespa amb la intenció de deixar ben clar que sortia a guanyar el partit, i va quallar un gran inici, aconseguint, a més, algunes arribades amb perill que no va ser capaç de materialitzar.

A partir del minut 15, però, l’Albacete va donar un pas endavant, i va fer-se amb el control de la pilota. Al minut 19, va arribar la primera jugada clau del partit. L’extrem Jeremie Bela va posar una centrada-xut enverinada des de la dreta, que no va tocar cap jugador, ni local ni visitant, i que va acabar introduïnt-se a la porteria d’Edgar Badia.

El 0-1 va afectar a un Reus que veia com el rival, sense fer gairebé res, s’avançava al marcador. A partir d’aquest moment, els de Ramis van dominar amb tranquil·litat el partit, donant protagonisme als jugadors de qualitat que té l’Albacete al centre del camp, com Eugeni, Febas o Susaeta.

Després del descans, i d’un altre bon inici del Reus, es va repetir la situació. Al minut 55, i en la segona arribada clara dels visitants, Caro anotava de cap, i després d’una sèrie de rebots, el 0-2.

El Reus encaixava un altre cop dur, però l’equip va continuar lluitant malgrat el resultat advers. I així, en el minut 72, després d’una pilotada llarga a l’àrea rival, i una indecisió entre el porter i defensa de l’Albacete, el jugador del filial Rubén Enri, posava l’1 a 2 i tornava a col·locar el Reus en el partit.

Tot i l’ímpetu i els esforços dels del Baix Camp per empatar el partit, la bona defensa de l’Alba, el poc encert reusenc i una gran aturada del porter Tomeu Nadal, van evitar que un punt es quedés a l’Estadi Municipal.

Ara, la plantilla ja prepara el pròxim desplaçament, que serà a Tenerife, el dissabte a les 18h.