Home Programes ESPECIALS #Ple del dijous 27 de desembre

#Ple del dijous 27 de desembre

SHARE

Mireu en directe el ple de l’Ajuntament de Reus d’aquest dijous, 27 de desembre

ORDRE DEL DIA

SERVEIS GENERALS I ECONÒMICS

1. Intervenció. Renúncia al règim Especial de Grup d’Entitats (REGE) a efectes de l’Impost del Valor Afegit.

2. Assessoria Jurídica. Aprovació del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Reus i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya pels programes PFI-PTT.

3. Servei d’Aprovisionaments, Contractació i Patrimoni. Aprovació de la pròrroga, fins a nova adjudicació, del contracte relatiu al servei de neteja de l’espai públic i de recollida de residus municipals.

4. Serveis Adjunts a Secretaria General. Inici del procediment de revisió d’ofici del conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Camp per a la prestació de serveis funeraris.

5. Serveis Adjunts a Secretaria General. Aprovació de la pròrroga del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Reus i el Consell Comarcal del Baix Camp per a la prestació de serveis funeraris.

SERVEIS DE TERRITORI I URBANISME

6. Via Pública. Aprovació de la subscripció del conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal del Baix Camp i l’Ajuntament de Reus per la prestació del servei de tractament de la fracció orgànica i vegetal dels residus municipals.

7. Medi Ambient. Aprovació del preu públic de la guia «Rutes per Reus i el seu entorn».

SERVEIS A LA PERSONA

8. Benestar Social. Aprovació del conveni amb la Generalitat de Catalunya i la Fundació SAGESSA Salut per a la prestació del servei tècnic de punt de trobada per processos de conflictivitat familiar de Reus.