Home INFORMATIUS Peces Informatives Finalment Ciutadans no presentarà candidatura a Riudoms

Finalment Ciutadans no presentarà candidatura a Riudoms

Amb les llistes confirmades de cara a les eleccions municipals al Camp de Tarragona, la candidatura que semblava feta a Riudoms ha quedat despenjada. La formació taronja ha confirmat que finalment no es presentarà a les eleccions municipals d’aquest poble. Quelcom que ha estat sorprenent perquè en un primer moment havia confirmat l’assistència al debat electoral del 24 de maig organitzat per la revista l’Om de Riudoms.

On si que hi haurà llistes de Ciutadants serà a Mont-roig, Cambrils i l’Hospitalet de l’Infant. Així doncs es ratifica la candidatura de Mont-roig, liderada per Ibana Pacheco a qui l’acompanyarà com a número 2 l’actual portaveu de C’s al municipi, Francisco Velasco que cedeix el primer lloc de la llista per incompatibilitats laborals a la Central Nuclear Vandellòs.

D’altra banda, també s’ha confirmat la candidatura de Cambrils que encapçala Juan Carlos Romera per a les eleccions municipals. Economista amb perfil tècnic en les àrees administratives en una empresa multinacional. L’acompanya, com a número 2, María Muñiz, tècnica de compres i contractacions a l’Associació Nuclear Ascó-Vandellòs. El 3 l’ocupa Santi Gámez, exregidor de Nou Moviment Ciutadà per Cambrils durant aquest mandat. Patricia de Miguel continuarà com a número 4, mentre que el 5 és per una nova incorporació, Yolanda Burgos.

Ciutadans vol doblar el nombre de llistes que presentarà al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre respecte a les últimes eleccions municipals. Aquest dissabte es celebrarà un acte de presentació dels principals alcaldables per donar suport al candidat de Cs al Congrés per Tarragona, Sergio del Campo, a les eleccions generals del 28-A. L’acte tindrà lloc al migdia a l’Antiga Audiència de Tarragona.