Home Podcast INFORMATIUS La 13ª edició del Cap de Setmana Diatònic s’estrena a Mont-roig

La 13ª edició del Cap de Setmana Diatònic s’estrena a Mont-roig

El Cap de Setmana Diatònic enceta, avui 18 de juliol, la tretzena edició a Mont-roig del Camp. Des d’avui fins al proper diumenge 21, l’acordió diatònic serà l’únic protagonista de la festa en diversos concerts, cursos i tallers. El certamen s’ha convertit en un referent no només per músics, sinó també per aficionats que volen gaudir de les melodies d’aquest instrument tradicional. 

El Cap de Setmana Diatònic comença a dos quarts d’onze amb el concert de Cau de Lluna, un grup de referència del ball folk dels anys 90. El divendres serà el torn d’un grup de quilòmetre 0 amb els vallencs Fenya Rai i el seu estil més canalla i humorístic.

Dissabte serà el torn del basc Xabi Aburruzaga de Portugalete amb el concert més visual d’aquesta edició. El darrer dia actuarà el duet Betzuca format per Núria Lozano i Carol Durán que oferiran històries i cançons per recordar. 

Guillem Anguera, fundador del Cap de Setmana Diatònic, explica quin és l’encant d’aquest festival.

El parc de l’Era serà avui l’escenari del Diatònic que divendres i dissabte es mourà a l’Ermita. Diumenge el festival tancarà al Càmping la Torre del Sol.