Home Podcast INFORMATIUS L’Associació de Concerts de Reus presenta la nova temporada

L’Associació de Concerts de Reus presenta la nova temporada

L’Associació de Concerts de Reus ha presentat la seva programació per la temporada 2019-2020, un cicle musical que començarà el dia 4 d’octubre i que s’allargarà fins al 30 de maig.

Sota la direcció artística de Marc Moncusí, la programació preveu concerts al Teatre Fortuny, al Círcol de Reus i també a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca, amb una combinació d’intèrprets vinculats a la ciutat de Reus i la seva zona d’influència i la presència de conjunts i artistes de gran rellevància en el panorama internacional. A més, enguany, s’incorpora un nou espai, el Palau Bofarull, gràcies a un conveni entre l’entitat i la Diputació de Tarragona.

El primer concert de la programació al Teatre Fortuny serà el dia 9 de novembre, a les 21:00 h, amb “El concierto de Aranjuez i la Setena Simfonia de Beethoven”, a càrrec de la GIOrquestra i amb Marcel Sabaté, com a director, i amb Rafael Aguirre, a la guitarra. L’Associació de Concerts de Reus dedicarà aquesta vetllada a Rosa Maria Mauri, secretària durant anys de l’entitat, i que ha mort recentment.